top of page
Tanıtılan Yazılar

European NVC Festival 2017

2017 Avrupa Şiddetsiz İletişim Festivaline katıldık. Festival 22 - 29 Temmuz 2017 tarihleri arasında Slovenya'nın ikinci büyük şehri olan Maribor, Pohorje' de düzenlendi. 16 farklı ülkeden 170 katılımcıyla gerçekleştirilen festivalde Türkiye'den tek katılımcı olarak Türkiye Şiddetsiz İletişim Topluluğu'nu temsil ettik.

11 kişilik süper organizasyon ekibi

11 kişilik SUPER11 festival organizasyon ekibi


Festival bir çoğu sertifikalı şiddetsiz iletişim eğitmeni olan katılımcılar tarafından sabah, öğleden sonra ve akşam sunulan çeşitli atölye çalışmaları ve etkinliklerle dolu dolu geçti.




Deneyimlerin gönülden paylaşıldığı festivalde bu yıl ilk kez gönüllülerin de destekleriyle çocuklar için ayrı bir organizasyonla çocuklu katılımcılara büyük kolaylık sağlandı. Empati melekleri uygulamasıyla gün boyunca ihtiyacı olanlara empati desteği sunuldu. Özellikle bu fikri çok sevdim. Son gün kapanışta katılımcıların birbirlerine şükran ve takdirlerini ilettiği empati koridoru ise eşsiz bir deneyim yaşattı. Avrupa NVC festivali 2018'de Danimarka'nın , 2019'da ise Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak.




Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page